Stocktechnik Kft. Logo
Facebook
Márkaképviselet
Faber-Castell Logo

Faber-Castell

A Faber-Castell 1761 óta foglalkozik grafit és színes ceruzák gyártásával, mára már az egyik legjelentősebb írószergyártó vállalattá vált. Nemcsak azért, mert egyike a legrégebbi írószert gyártó vállalatoknak, hanem azért, mert a legmagasabb minőségben, felelősséggel gyártja termékeit a világ legkülönbözőbb országaiban. Ma már évente több mint másfélmilliárd ceruza készül gyáraiban, ennek ellenére a Faber-Castell mégsem tömegcikk. A Faber-Castell portfóliójában többféle termékcsoport - grafitceruzák, színes ceruzák, zsírkréták, filctollak, golyós irónok, kerámiatollak, szövegkiemelők, műszaki rajz termékek, OHP-fóliaírók - és mindezek mellett a művészek magas elvárásait szem előtt tartva fejlesztett Art & Graphic termékcsalád - található meg.

Eberhard Faber logo

Eberhard Faber

Engedd szabadjára a fantáziád! Alkoss gyönyörű képeket az Eberhard Faber magas minőségben előállított termékei segítségével. A portfólióban megtalálhatóak az óvodásoknak és iskolásoknak gyártott író és iskolaszerek vagy akár hobbi művészek számára készített kreatív termékek. A gyártó Eberhard Faber a legnagyobb figyelmet fordítja, egyrészt a termékek korhatáros besorolására és az előállított termék kiváló minőségére. Így, ha egy Eberhard Faber terméket vásárolsz, nyugodt lehetsz abban is, hogy a számos prémium elvárás mellett a biztonsági elvárásoknak is tökéletesen megfelel.

Graf von Faber-Castell logo

Graf von Faber-Castell

Az exkluzivitás nem ismer kompromisszumot! Tanúsítvány a Graf von Faber-Castell. A legjobb minőségű alapanyagokból, - pl. fa és nemesfémek, ezüst vagy 18 karátos arany kombinációjából készülnek - az egyéniség zálogaként. A Graf von Faber-Castell márka írószerei, díszdobozai és bőr kiegészítői igényes és alapos kézi munka, valamint kiváló minőségű nemesfémek és faalapanyagok utánozhatatlan eredményei. 2003 óta az „Év tolla” is alátámasztja ezt a minőségi tanúsítványt. "Pen of the Year" minden évben más, mindig valami exkluzív alapanyagból - kígyófából, borostyánból, rája bőrből és mamut agyarból -, vagy akár évmilliókkal repítenek minket vissza a múltba, ugyanis a 2007-es év tolla megkövesedett fából készült. Különleges kifinomultságuk utánozhatatlan képviselői a mestermunkának.

Riethmüller logo

Riethmüller - Amscan

A party itt kezdődik! Minden, amire szükség lehet egy fergeteges bulihoz, legyen az farsangi vagy szülinapi, ballagási vagy céges buli. A Riethmüller - Amscan Party kellékei közt megtalálhatóak születésnapi,- névnapi dekorációk, dekorációs lufik, születésnapi gyertyák, karácsonyi dekorációk, girland és nemzetközi aktualitással bíró motívummal ellátott termékek, és még több party kellék, minden alkalomra.

Folia logo

Folia

Lépjen be a színek és a kreativitás világába - Üdvözli Önt a Folia! Akár kézművesség, festés, rajzolás, design csomagolás, vagy éppen dekoráció, a Folia termékei közt minden megtalálható, amivel elképzeléseiket valóra válthatják a kreatív kézművesek.